fbpx

Politica de livrare de la bwood

  1. Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător, conform înțelegerii cu Clientul.
  2. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
  3. Pentru livrarea comenzii TRANSPORTUL este GRATUIT în toată România, indiferent de valoarea comenzii și de localitata de destinație oriunde în România. Pentru ridicarea comenzii de la noi, se aplica o reducere.
  4. Termenul de livrare al comenzii este cuprins între 18 și 30 zile lucrătoare de la data plasării ei. Odată acceptată, ne obligăm să vă livrăm comanda în cel mai scurt timp posibil. În mod excepțional, în perioadele de vânzări cu preț redus sau în perioada sărbătorilor este posibil ca termenul de livrare să fie depășit ca urmare a numărului mare de comenzi de procesat, atât în sensul pregătirii lor, cât și în ceea ce privește livrarea propriu-zisă de către firma de curierat rapid.
  5. Vânzătorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul României. Responsabilitatea curierului este să aducă produsele comandate la adresa menționată în comandă.

În atribuțiile curierului nu intră manipularea sau aducerea produselor în interiorul curților, scărilor de bloc sau la etajele superioare ale imobilului.

Vă rugăm să aveți ajutor pregătit la descărcare pentru produsele grele sau cu dimensiuni mari.

Mulțumim pentru înțelegere!