fbpx

Cum plătesc

Preturile Produselor sunt afișate în cadrul site-ului www.bwood.ro .

 1. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt alese de client în momentul confirmarii Comenzii pe pagina de Check Out. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Produsele livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.
 2. Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conține Produse vândute de Bizgan Florin Simion Intreprindere Individuală   factura aferentă  însoțind produsul livrat.
 3. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele.
 4. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească informații privind comanda plasată în format electronic prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată.
 5. În cazul în care Cumpărătorul nu primește nici o confirmare a comenzii înregistrate, Cumpărătorul este rugat să ne sesizeze acest aspect pe adresa de email: contact@bwood.ro sau telefonic la 0739596397

Modalități de plată

 • Plată online cu cardul prin EuPlătesc
 • Plată online cu cardul de credit ÎN 4 RATE fără dobândă prin unul din partenerii noștrii: Star BT – Banca Transilvania, Alpha Bank, First Bank, Garanti Bank

Transfer bancar

În cazul optiunii de plată prin ” Transfer bancar „ te rugăm să faci plata în contul deschis pe numele companiei noastre cu menționare numărului de comandă la detalii, pentru că nu putem livra comanda până când plata nu este realizată. Dacă dorești produsele într-un timp mai scurt te rugăm să ne trimiți dovada plății pe e-mail la contact@bwood.ro

Detalii de plată:

Titular cont: BIZGAN FLORIN SIMION INTREPRINDERE INDIVIDUALA

IBAN: RO86BTRLRONCRT0606338901

Banca Transilvania Rădăuți

Cod SWIFT BTRLRO22

Nu uita să menționezi numărul comenzii.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Plătește cu Star Card de la Banca Transilvania și beneficiezi de:

  – până la 4 RATE fără dobândă pentru orice plată, dacă alegi plata în rate

– 0.30% înapoi pe card, sub formă de puncte STAR, dacă alegi plata integrala online. Punctele înseamnă bani pe care îi poți folosi ulterior în rețeaua partenerilor STAR. 1 punct STAR= 1 leu

  – perioada de grație de până la 56 de zile – valabilă pentru toate tranzactiile ( plăți la comercianți –integral sau în rate, ridicări de numerar, plăți de utilitați etc )

În Programul STAR Plata in Rate Fixe fara Dobanda sunt incluse cardurile de cumpărături: STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

În Programul de Loialitate STAR sunt incluse cardurile de cumpărături: STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

 • Rate fara dobândă  
 • Perioada de grație de până la 56 de zile
 • comision zero la toate cumpărăturile   
 • plăți sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

Rate BT

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la 
comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort – pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil – bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate – poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate – esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”