fbpx

Termeni și condiȚII

Bine ai venit pe bwood.ro!

Acești Termeni și Condiții conturează regulile și regulamentele de utilizare a site-ului web bwood.ro

Aspectele privind confidențialitatea și prelucrarea datelor cu caracter personal legate de utilizarea site-ului https://bwood.ro/ sunt guvernate de Politica de confidentialitate revizuită conform cerințelor GDPR – Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, care completează secțiunea Termeni și Condiții.

Această pagină web reprezintă un document legal și este secțiunea de Termeni și condiții a site-ului bwood.ro

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul își exprimă acordul cu termenii și condițiile descrise în continuare.

Vă rugăm citiți cu atenție rândurile următoare!

Date de identificare:

Nume si adresa
BIZGAN FLORIN-SIMION INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Adresa: Str. Pozenului, Nr. 52, Rădăuți, Judetul Suceava

Responsabil pentru continut
BIZGAN FLORIN-SIMION INTREPRINDERE INDIVIDUALA

Contactul dumneavoastră la Bwood
contact@bwood.ro
Tel: 0739 596 397

Nr. înregistrare Registrul Comerțului: F33/399/2021

CUI: 44366942

Data actualizării: August 2023

1. ELEMENTE DEFINITORII

Prin termenii utilizați în continuare înțelegem:

Vânzător – BIZGAN FLORIN-SIMION INTREPRINDERE INDIVIDUALA, având sediul social pe Str. Pozenului, Nr. 52, Rădăuți, Județul Suceava, număr de ordine în Registrul Comerțului: F33/399/2021, cod unic de înregistrare fiscal 44366942.

Cumpărător – persoană fizică sau persoană juridică sau orice entitate juridică ce efectuează o Comandă.

Client – persoană fizică sau persoană juridică care are sau primește acces la Conținut.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv acele documente și servicii menționate în Comandă, care urmează să fie furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine între Vânzător și Cumpărător prin intermediul căruia Vânzătorul își dă acordul de livrare a Bunurilor și Serviciilor, iar Cumpărătorul este de acord cu primirea Bunurilor și a Serviciilor și cu plata acestora.

Specificații – toate caracteristicile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt prevăzute în Comandă.

Utilizator – orice persoană fizică sau juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.

Site – domeniul bwood.ro  și subdomeniile acestuia.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Cont – secțiune din Site ce este compusă dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permit Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre acesta și despre istoricul Cumpărătorului în Site.

Conținut

 • toate informațiile (texte, imagini, multimedia etc) accesibile de pe Site care pot fi vizualizate, vizitate sau altfel accesate prin folosirea unui echipament electronic;
 • conținutul oricarui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informație transmisă prin orice mijloc de către un angajat sau colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, menționate sau nu de către acesta;
 • informații cu privire la Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă de timp;
 • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia. Document – prezentele Termene și Condiții.

Newsletter – mijloc de informare, exclusiv electronic, prin poșta electronică, asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin lansarea unei comenzi (electronice, e-mail sau telefon) pe site-ul bwood.ro , Cumpărătorul este de acord cu modalitatea de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin intermediul căreia Vânzătorul își desfășoară operațiunile comerciale.

2.2. Notificarea pe care o primește Cumpărătorul, dupa ce efectuează Comanda are rol informativ și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail).

2.3. Pentru motive justificate, Vânzătorul are dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. În aceasta situație, va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii.

2.4. În componenta comenzii vor intra documentele următoare, enumerate în ordinea importanței:

a. Comanda (datele necesare livrării și facturării produselor comandate), precum și condițiile sale specifice

b. Specificațiile Cumpărătorului (daca este cazul)

c. Factura – cu datele de efectuare a plății prin transfer bancar sau online cu cardul prin platforma securizată de plăți EuPlătesc

d. Termeni și condiții

2.5. În cazul în care Vânzătorul și-a dat acordul vis-a-vis de comandă, a confirmat-o, acest lucru implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată în momentul plății integrale online cu cardul, sau în momentul în care există o confirmare verbală (prin telefon) sau electronică (prin e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător și se comunică acestuia timpii de execuție și livrare a produselor.

În niciun moment, o comandă ce nu este confirmată de către Vânzător nu va fi considerată ca având valoarea unui Contract. Prezentul Contract intră în vigoare doar în momentul în care Vânzătorul a confirmat Comanda. Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau prin e-mail. Termenii și condițiile generale de vânzare stau la baza Contractului încheiat.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VÂNZATORULUI

a. Informațiile prezentate prin intermediul site-ului au caracter informativ, putând fi modificate de către Vânzător, fără un anunț prealabil. De asemenea, din motive ce țin de spațiu și de coerența informației, descrierile anumitor produse/servicii pot fi incomplete, însa Vânzătorul face eforturi să prezinte cele mai relevante informații referitoare la acestea.

b. Comunicarea cu magazinul online se realizează prin intermediul modalităților menționate în cadrul secțiunii Contact.

c. Pentru a proteja informatiile furnizate prin intermediul site-ului, Vânzătorul își rezervă dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuală a unor coduri de validare de tip captcha.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vânzătorul poate subcontracta și/sau cesiona o terță parte pentru furnizarea anumitor Servicii ce vizează onorarea Comenzii (livrarea și facturarea serviciilor/produselor comandate), în acest caz nu este necesar acordul Cumpărătorului. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

5. TRANSFERUL PROPRIETATII

Transferul proprietății asupra Bunurilor și Serviciilor are loc în momentul în care Cumpărătorul realizează plata respectând indicațiile din comandă. În momentul în care produsele sunt livrate prin curier, agentul de livrări nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior acesteia.

6. POLITICA DE VANZARI

6.1. Efectuarea unei comenzi îi este permisă oricărui Client/Cumpărător. În cazul unor motive întemeiate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi, în situația în care consideră că activitatea Clientului/Cumpărătorului pe Site, conduita sau acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Vânzătorul. În situațiile menționate, Clientul/Cumpărătorul poate contacta Vânzătorul pentru a fi informat cu privire la motivele care au stat la baza măsurilor menționate anterior.

6.2. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza în mod direct sau prin modalitățile menționate la secțiunea contact din Site.

6.3. Bwood își rezervă dreptul de a publica pe Site informații referitoare la Bunuri și/sau Servicii și/sau promoții practicate de către acesta într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

6.4. Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt afișate în lei (RON) și acestea reprezintă prețurile finale.

6.5. În cazul Bunurilor și/sau Serviciilor achitate prin ordin de plată sau prin plată directă în contul curent al Vânzătorului, sau plata online cu cardul prin platforma securizată de plăți online EuPlătesc, livrarea acestora se va face după ce plata a fost confirmată.

6.6. Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor de pe Site (imagini, multimedia etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

7. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

7.1. Conținutul Site-ului este proprietatea exclusivă a Vânzătorului, toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau indirect (prin intermediul unor licențe de utilizare și/sau publicare), fiindu-i rezervate acestuia.

7.2. Conținutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă către terțe părți, incluzând forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a Vânzătorului.

7.3. Vânzătorul are dreptul de a aduce modificări asupra Conținutului și structurii Site-ului fără a fi nevoie de preaviz.

7.4. Vânzătorul își rezervă dreptul de a afișa pe Site, cu titlul de prezentare, imagini cu produsele realizate de către acesta pornind de la grafica Cumpărătorului.

7.5. Orice fel de Conținut transmis către Vânzător de către Client/Cumpărător prin orice formă de comunicare (electronică, telefonică etc) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului și/sau angajatului care a intermediat transferul de Conținut.

8. COMANDA

8.1. Clientul sau Cumpărătorul poate plasa Comenzi pe Site prin adăugarea acestuia în coșul de cumpărături. Dacă Clientul este de acord cu prețurile Bunurilor și/sau Serviciilor și costurile aferente transportului acestora, anunțate pe Site, atunci poate să introducă datele de livrare și de facturare, urmând să fie direcționat spre o pagină ce permite confirmarea Comenzii.

8.2. Adăugarea unui Bun și/sau Serviciu în coșul de cumpărături, fără finalizarea Comenzii, nu reprezintă înregistrarea unei Comenzi.

8.3. În momentul în care Clientul/Cumpărătorul dorește să finalizeze Comanda, acesta va fi direcționat spre pagina ce-i afișează toate Bunurile și/sau Serviciile selectate având posibilitatea de a renunța la acele Bunuri și/sau Servicii pe care nu le mai dorește sau de a adăuga specificații suplimentare referitoare la acestea.

8.4. În niciun moment, o Comandă ce nu este confirmată de către Vânzător nu va fi considerată ca având valoarea unui Contract. Prezentul Contract intră în vigoare doar în momentul în care Vânzatorul a confirmat Comanda. Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau prin e-mail, după ce s-au parcurs pașii necesari confirmării/ realizării Bunurilor și/sau Serviciilor.

8.5. Clientul/Cumpărătorul este cel care trebuie să-și de-a acordul asupra produsului selectat. Vânzătorul nu este responsabil pentru eventualele greșeli, dacă acestea au fost transmise greșit, acestea intră în sarcina Clientului/Cumpărătorului.

8.6. Vânzătorul poate anula Comanda plasată de către Cumpărător, fără nicio obligație ulterioară a unei părți față de cealaltă în următoarele situații:

8.6.1. datele furnizate de către Client și/sau Cumpărător sunt incorecte sau incomplete.

8.6.2. La cerința specifică a clientului înainte de realizarea plății comenzii, doar dacă plata se face prin tranfer bancar online sau cu cardul  online, și comanda nu a intrat în procesare. Durata de intrare a unei comenzi spre procesare poate fi de minim o săptămână, produsele fiind cu specificații clare și se încadrează la produse personalizate. Vezi punctul 12.1. În situația în care vă încadrați pentru anularea comenzii iar plata a fost realizată prin transfer bancar nu veți mai realiza plata, iar în cazul plății cu cardul online banii vă vor fi returnați integral în cazul în care producția nu este deja în curs.

9. RASPUNDERE

9.1. Utilizatorul/Clientul/Cumpărătorul, prin crearea și utilizarea Contului, își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de acces în Cont (user-ul și parola) și este responsabil de acțiunile derulate prin intermediul Contului său.

9.2. Prin crearea Contului, utilizarea Conținutului sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/Cumpărătorul acceptă în mod express și fără echivoc Termenii și condițiile Site-ului.

9.3. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se realizează în momentul bifării checkbox-ului corespunzător din Site și/sau prin trimiterea unei Comenzi.

10. CONFIDENTIALITATE

10.1. Vânzătorul este în acord și conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și cu cerințele (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Vânzătorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către Client/Cumpărător. Mai multe detalii pot fi găsite în Politica de confidențialitate.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor oferite voluntar prin completarea și trimiterea formularelor, prin completarea câmpurilor obligatorii pentru plasarea unei comenzi sau prin contactarea noastră în orice mod, temeiul legal este reprezentat de următoarele articole din Legea nr. 677/2001 și din Regulamentul (UE) 679/2016:

 • „prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale a operatorului” (art. 5 alin. 2 lit. © din Legea nr. 677/2001)
 • „prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului” (art. 6 alin. (1) lit. c din Regulamentul (UE) 679/2016)
 • „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

În ceea ce privește datele pe care le colectăm în mod automat prin folosirea de cookie-uri sau de tehnologii similare (Facebook Pixel), temeiul pentru prelucrare este consimțământul.

Odată cu accesarea site-ului, vă rugăm selectați opțiunea preferată legată de cookies. Accesând LINK-ul aveți posibilitatea să modificați oricând setările cookie-urilor. Mai multe detalii despre politica de cookie-uri pot fi găsite în pagina Politica de cookie-uri.

10.3. Datele cu caracter personal pe care Clientul/Cumpărătorul le furnizează sunt prelucrate în mod legal, echitabil și transparent față de persoana vizată fiind limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate, urmărind astfel să reducem la minimum datele colectate.

Furnizarea datelor este necesară pentru:

 • comunicarea cu Clientul/Cumpărătorul privind unele aspecte ce țin de Comandă și/sau de Bunurile/Serviciile achiziționate: confirmarea comenzii, a timpilor de execuție, facturarea, expedierea Bunurilor și/sau Serviciilor achiziționate, rezolvarea problemelor ce pot apărea cu privire la o Comandă;
 • în scopul livrării Bunurilor și/sau Serviciilor achiziționate, datele cu caracter personal urmează să fie comunicate companiei de curierat rapid care se va ocupa de livrarea produselor;
 • trimiterea de Newslettere prin intermediul poștei electronice, însă numai în situația în care Clientul/Cumpărătorul și-a dat consimțământul în prealabil.

10.4. Prin furnizarea datelor cu caracter personal, Clientul/Cumpărătorul acceptă ca datele sale să fie incluse în baza de date a Bwood, și, în același timp, își dă acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut mai sus la punctul 10.3. și în baza temeiului legal prevăzut de articolul 6, alin. (1) lit. © si (b) din Regulamentul (UE) 679/2016.

10.5. Prin citirea acestui Document, Clientul/Cumpărătorul a luat la cunostință faptul că îi sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de acces al persoanei vizate, dreptul de retragere a consimțământului, dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere, dreptul de a te adresa justiției, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor

10.6. Datele cu caracter personal furnizate de Client/Cumpărător pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

10.7. În momentul în care Cumpărătorul a transmis informații sau materiale prin intermediul acestui Site sau prin poșta electronică, necesare realizării Bunurilor și/sau Serviciilor achiziționate, Vânzătorul are dreptul de a le afișa pe Site și în materialele de marketing, promovare cu titlul de prezentare.

11. DISPONIBILITATE

În cazul în care unul dintre Bunurile și/sau Serviciile comandate nu este disponibil sau nu poate fi realizat, Vânzătorul se angajează să comunice Cumpărătorului acest lucru prin intermediul poștei electronice sau telefonic într-un interval de 3 zile de la plasarea Comenzii pe Site.

12. RETUR

12.1. Conform art. 10 din Ordonanța 130/2000, nu se pot returna produsele personalizate la cererea clienților.

12.2. În situația în care, Clientul/Cumpărătorul nu este sigur de calitatea Bunurilor și/sau Serviciilor oferite de Vânzător, Bwood oferă posibilitatea ca pe tot parcursul realizării produselor, Clientul să poată fi ținut la curent prin imagini concludente.

12.3. Nu se consideră defect diferența de nuanță; există posibilitatea ca pe ecranul calculatorului culoarea să fie mai închisă sau mai deschisă deoarece modelul de culoare utilizat de acest dispozitiv este RGB. Totodată lemnul folosit în realizarea produselor poate diferi ca nuanță.

12.4. Returul produselor nepersonalizate se acceptă conform termenilor si condițiilor menționati mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

12.5. Clienții au dreptul să returneze produsele comandate în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii, fără a fi percepute nici un fel de penalități dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

-produsul nu corespunde cu produsul comandat

-produsul este deteriorat

Bizgan Florin Simion Intreprindere Individuala  reprezentat prin Bwood își rezervă dreptul de a opri livrările către un client care returnează în mod repetat, fără justificare, într-un termen relativ scurt, comenzile efectuate prin intermediul acestui site.

Câteva detalii care îți vor fi de ajutor:

* Perioada în care poți face un retur este de 14 de zile.

* Returul va fi asigurat de DSC, partener Bwood

* În cazul în care faci returul printr-o altă firma de curierat, transportul va fi suportat de tine

* Returul este acceptat dacă produsul este deteriorat datorită livrării necorespunzătoare pentru a fi reparat/recondiționat apoi este retrimis clientului. Dacă se constată că produsul este deteriorat, clientul are obligația să contacteze Vânzătorul în cel mai scurt timp posibil.

12.6. Pentru realizarea returului unei comenzi te rugăm să respecți fiecare din următorii pași:

* Pregătirea coletului folosind ambalajele cu care a fost expediat.

* Programarea ridicării coletului. Vă rugăm să apelați departamentul de vânzări la numarul 0739596397. Operatorul vă va prelua comanda ce trebuie să includă adresa de ridicare și intervalul orar când se poate face ridicarea.

12.7. Expedierea returului trebuie precedată de trimiterea unei notificări prin email la adresa contact@bwood.ro sau prin apelarea departamentului de vânzări la numarul 0739596397.  În această notificare se specifică solicitarea reparării produsului sau înlocuirea cu un produs similar, în limita stocului disponibil, ori a unui produs din aceeași categorie.

* În cazul în care se dorește înlocuirea cu un produs sau produse cu o valoare totală mai mare, clientul va plăti diferența de valoare.

* În cazul în care produsul deteriorat nu poate fi reparat, se va înlocui cu altul cu aceleași specificații din comanda inițială.

* În cazul solicitării unui schimb de produse, livrarea produsului schimbat se face doar după primirea și evaluarea produsului refuzat de client pentru a se constata că sunt îndeplinite condițiile de returnare privind calitatea produsului.

12.8. Returul trebuie să fie complet, nedeteriorat și dezasamblat, dacă este cazul. Returul trebuie să fie însoțit de factură (copie sau original), eventualele documente ce au însoțit coletul (instrucțiuni de folosire sau instalare) și ambalajul original în care coletul a fost expediat, învelișului de folie sau hârtie. Clientul va asigura reambalarea produsului și închiderea corespunzătoare a acestuia pentru a preveni deteriorarea lui în cursul transportului.

12.9 Returul nu trebuie să aibă elemente rupte, sparte, zgâriate, murdare, vădit deteriorate sau articole lipsa. În cazul în care clientul constată astfel de defecte la primirea coletului, are dreptul să refuze ridicarea coletului de la curier sau va anunța imediat Bwood în maxim 24 de ore de la primirea coletului prin email sau telefon. În caz contrar se consideră că deteriorarea coletului provine din utilizarea necorespunzătoare a produsului.

12.10 Bwood își rezervă dreptul de a decide dacă un produs returnat în condiții necorespunzătoare va fi înlocuit.

12.11. În cazul comenzilor speciale în care produsul a fost creat unicat conform specificațiilor clientului, nu se acceptă returnarea produsului decât în cazul în care respectivul produs nu respectă întocmai aceste specificații.

Atenție! Produsele afișate pe site sunt cu titlu de prezentare astfel că produsul final poate ușor diferi de pozele prezentate pe site. Lemnul este unicat astfel că nuanța poate diferi.

12.12. Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora cu scopul de a fi reparate sau schimbate cu un alt produs. Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului, doar în cazul produselor nepersonalizate în nici un fel (dimensiune, formă, culoare, etc.).Produsele se realizează pe dimensiunea aleasă de cumpărător, nu sunt produse în stoc și astfel intră în categoria produselor personalizabile.

12.13. În cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

12.14. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Îți recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrității produselor.

12.15. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat;

12.16. Consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

12.17. Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informării  https://bwood.ro/ doar dacă nu se va ajunge la un consens privind alegerea unui alt produs.

13. MODALITATI DE PLATA

13.1. Cumpărătorul va realiza plata Bunurilor și/sau Serviciilor achiziționate prin următoarele modalități:

13.1.1. Plata prin transfer bancar în baza unei facturi proforme emise de compania noastră în urma confirmării comenzii.

13.1.2. Folosind platforma securizată de plăți online EuPlătesc. Fiecare factură va avea un link și un cod QR care vor redirecționa clientul în platforma EuPlătesc unde clientul va putea face plata cu un card bancar Visa sau MasterCard valabil.  

13.1.3. Plata online cu card bancar de debit / credit folosind sistemul de plată online 3D Secure oferit de EuPlătesc 

13.1.3.1. În cazul opțiunii de plată ” Online prin card bancar ” veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți EuPlătesc unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

 13.1.3.2. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 13.1.3.3. „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

13.1.3.4. Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card, comision 0 – zero!

Datele beneficiarului plății:

Denumire societate:
BIZGAN FLORIN-SIMION INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Banca:
Banca Transilvania Romania
Cont bancar IBAN RON:

RO86 BTRL RONC RT06 0633 8901

Nr. de Înreg. la Registrul Comerțului :

F33/399/2021
Cod Unic de Înregistrare : 44366942
Adresa beneficiar: Str. Pozenului, Nr. 52, Rădăuți, Judetul Suceava

13.2. Bwood are dreptul de a refuza o Comandă sau de a refuza efectuarea unei livrări ce vine din partea unui Client/Cumpărător cu care a existat un litigiu anterior referitor la efectuarea unei plăți anterioare.

13.3. Vânzătorul are dreptul de a analiza și verifica Comenzile efectuate anterior de către Cumpărător pentru a lupta împotriva fraudei și în acest sens își rezervă posibilitatea de a cere Cumpărătorului orice acte justificative considerate utile. Vânzătorul, în momentul finalizării procedurii de verificare, își rezervă dreptul de suspendare sau anulare a Comenzii sau a livrării, în situația în care analiza realizată lasă urme de îndoiala asupra caracterului fraudulos al comenzii în raport cu un terț, Vânzătorul nu este responsabil în caz de utilizare frauduloasă a unor mijloace de plată ce nu au fost detectate de către această procedură.

14. MODALITATI DE LIVRARE

14.1. Livrarea produselor se face prin intermediul curieratului rapid, la adresa furnizată de Cumpărător în momentul realizării Comenzii.

14.2. Cumpărătorul trebuie să furnizeze în momentul plasării Comenzii adresele de facturare și livrare reale și corecte.

14.3. Bwood va face tot posibilul să respecte termenele de livrare menționate Clientului/Cumpărătorului prin e-mail sau telefonic. Totuși, nu suntem responsabili de întârzierile de livrare sau pierderile de colete ce au fost provocate de către un terț sau determinate de o cauză imprevizibilă.

14.4. În cazul în care coletul nu a fost recepționat în cadrul termenelor indicate, vom demara o anchetă împreună cu firma de curierat cu scopul de a stabili care sunt cauzele ce au dus la această situație. În situația în care există nelămuriri sau precizări privind Termenii și condițiile de utilizare a Site-ului, contactați-ne prin e-mail sau telefon.

Date de contact: BIZGAN FLORIN-SIMION INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Adresa: Str. Pozenului, Nr. 52, Rădăiți, Județul Suceava
Telefon: 0739 596 397
E-mail: contact@bwood.ro

Secțiune actualizată: Aug 2023